Thuis

Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Ons bedrijf is geëngageerd om globale klanten van hoogte te voorzien - de kwaliteitsfitness & de sportenproducten, en om win-win samenwerkingswijze te bereiken, bevorderen gezamenlijk gezondere levensstijl, welkom heten om ons bedrijf te bezoeken.

 

China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Onze klanten zijn over de hele wereld. Wij zijn vertrouwd met de markten en het beleid van verschillende landen en kennen de tendens van populaire producten. Wij kunnen onze klanten nuttige informatie en goed advies geven. Wij hebben samenwerking op lange termijn met WALMART, HOOFD, FILA, TRAGET, MARIKA, COSTCO, Recreatief Materiaal, Dick, Bass Pro, bedrijven zoals Academie, en werken met vele verkopers van Amazonië samen. Lever hen regelmatig elk jaar. Wij zijn zeer ervaren, kennen de recentste ontwikkelingen in de sportenindustrie, en kunnen u nuttige begeleiding en raad aanbieden zodat u zich beter kunt verkopen en ontwikkelen.

 

China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6   China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7   China Rise Group Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

 

Onze VISIE: Gezondere mensen, Gezondere aarde
Onze OPDRACHT: Verleen de beste dienst van de wereld
Onze KERNwaarden: De eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, streeft, Win-win

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het Risegroupbedrijf werd opgericht in 2000, heeft zich in Yoga, Fitness en sportenlijnen 20 jaar geconcentreerd. Van bij het begin van 3 mensen is het kleine bureau, nu aan 60 mensen op de markt brengend & supplychain leidend team, plus 2 eigen fabrieken gegroeid. Een Fabriek van Geschiktheidstoebehoren, 100-150workers, 8000m2, dichtbij Shanghai wordt gevestigd dat.

 

Met meer dan 20 jaar die ervaring in sporten en fitness manafacturing, hebben wij een volledig QA en QC team ontwikkeld en een gehele productenreeks die huisfitness, yogatoebehoren, en openluchtsporten behandelen bezeten.

 

Met ons betrouwbaar ervaring en leveringsvermogen, geloven wij dat wij een zeer prettige samenwerking zullen hebben, is de stabiele en duurzame ontwikkeling op lange termijn van de verhouding onze achtervolging, kunnen om het even welke vragen onze Klantenservicemanager worden geraadpleegd.

   

 

Naam: Michelle Zhang       De diensten:  Het Engels en Chinees

Tel.: +8613761030160         Worikingstijd: 08:00AM-19: 00PM BJT

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : TTG

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Rise Group Co., Ltd Certificaten China Rise Group Co., Ltd Certificaten China Rise Group Co., Ltd Certificaten China Rise Group Co., Ltd Certificaten